Tarih: 16.11.2018 18:05

MÜSİAD ve BAGİAD´tan Kafaoğlu´na tam destek

Facebook Twitter Linked-in

Yerel seçimlere kısa bir süre kala iş dünyası seçimlerle ilgili beklentilerini ve taleplerini açıkladı.
Kavga olan yere yatırımcının gelmediği görüşünde birleşen oda başkanlarına STK´lardan destek geldi. Balıkesir´deki Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası Başkanları´nın açıklamalarının ardından MÜSİAD ve BAGİAD başkanları da Zekai Kafaoğlu´nun Büyükşehir Belediye Başkanlığı´na seçilmesi ile birlikte kentte huzur ortamının sağlandığını ve yatırımcı sayısında gözle görülür bir artış olduğunu söylediler.
MÜSİAD Balıkesir Başkanı Tuncay Yıldız ile BAGİAD Başkanı Emrah Bilcanlı, 7 Kasım´da Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Zekai Kafaoğlu´nun 1 yılını değerlendirdi ve partilere aday belirleme kriterlerine yönelik önemli mesajlar verdi.
Yatırım ve yatırımcının gelmesinde en önemli kriterin barış ve huzur ortamı olduğu konusunda hemfikir olan oda başkanları, Balıkesir´in önümüzdeki birkaç yıl içinde Türkiye´nin parlayan yıldızı olacağını dile getirdiler.
İşte! iş dünyasının Başkan Kafaoğlu´nun bir yılına ilişkin görüşleri ve gelecekle ilgili beklentileri şöyle:
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´na destek mesajı veren isimler arasında yer alan MÜSİAD Başkanı Tuncay Yıldız, Balıkesir´de kavga ortamının sona ermesi ile birlikte yatırımcıların Balıkesir´e daha farklı bakmaya başladıklarını söyledi.
Kısa adı BAGİAD olan Balıkesir Genç İşadamları Derneği Başkanı Emrah Bilcanlı´da, 7 Kasım 2017´de Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Zekai Kafaoğlu ile birlikte Balıkesir´de birlik, beraberlik ve bütünlüğün en üst seviyeye çıktığını ileri sürdü.
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —