Müzik öğretmeni Akkaya, beğeni topladı
Erdek Muzaffer Gürer Ortaokulu tarafından düzenlenen, Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 77. yıldönümü töreni beğeniyle izlendi.
Erdek Haber
Yayın: 12 Kasım 2015 - Perşembe 15:35
Güncelleme: 12 Kasım 2015 15:35
Müzik öğretmeni Akkaya, beğeni topladı

Erdek Muzaffer Gürer Ortaokulu tarafından düzenlenen, Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 77. yıldönümü töreni beğeniyle izlendi.
Öğretmenevi konferans salonundaki anma programının en etkili bölümlerinden birini ise Atatürk´ün sevdiği şarkı ve türkülerin seslendirilmesi oluşturdu. Bu bölümde Atamızın sevdiği şarkı ve türkülerden derlediği mini bir program yapan 18 Eylül Ortaokulu Müzik Öğretmeni Ceylan Akkaya, güzel sesiyle izleyenleri büyüledi. Bu eğitim-öğretim yılının başında, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi´nden, 18 Eylül Ortaokulu öğretmenliğine atanan Akkaya´nın yanı sıra Muzaffer Gürer Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ali Kafes de, Atatürk´ün sevdiği bir türküyü, bağlaması eşliğinde, başarıyla yorumladı.

Haber : Önder Balıkçı

  • Çarşamba 5.7 ° / 1.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
1

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

2

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

3

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

4

Başkan Akın 2025 yılı çalışmalarını değerlendirdi

5

Manyas Kadın Yaşam Merkezi hizmete açıldı

6

Akın’dan Manyas’a çifte hizmet

7

ERDEK’TE KAYIP ELİF İÇİN ARAMA SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR