Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Narin´den aday adaylığı açıklaması

Narin´den aday adaylığı açıklaması

Erdek Belediye Meclis Üyesi Orhan Narin: ?2024 yerel seçiminde partimin Erdek belediye başkan aday adayıyım?

Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Erdek Belediye Meclis Üyesi Orhan Narin, 2024 yılındaki yerel seçimde, Erdek Belediye Başkanlığı için partisinden aday adayı olacağını açıkladı.
20.09.1961´de, Karacabey´de doğan, uzun yıllar Bandırma´da ticaret yaptıktan sonra 1983 yılından bu yana da Erdek´te, elektrik tesisatı üzerine ticaret yapan Narin, AKP´den aday adayı olacağını belirterek, ?Tabii ki, 2024 yılında, partimin Erdek belediye başkan adayının kim olacağı kararını partimin üst kurulları verecektir? dedi.
Kendisini belediye başkanlığı için birikimli ve hazır bulduğunu belirten Narin, şunları söyledi:
?Belediye başkanlığından, kendi adıma hiçbir beklentim ve egom yok. Tek düşüncem, Erdek´e hak ettiği hizmeti vermektir. Şu anda Erdek´in en büyük ihtiyacı siyasi barıştan yoksunluğudur. Erdek´in hak ettiği yere gelebilmesi, bu barışın sağlanması ve insanların siyasi açıdan ötekileştirilmemesinden geçer. Erdek, yıllardır beceriksizce ve kötü yönetiliyor. Düşünün ki insanlar, çöpleri alındığında bile mutlu oluyorlar. Böyle iş olur mu? Erdek´in alt ve üst yapıları berbat durumda. Sürekli halkın içindeyim. Fakirin halinden çok iyi anlarım. Kendimi belediye başkanlığı için hazır hissediyorum. Çünkü ilçemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Erdek´i ve çalışmayı çok seviyorum. 

Eğer aday olursam, karşımda hangi aday olursa olsun kazanacağıma inanıyorum. Umutsuzluğa gerek yok. Gerçekçi ve iyi projeler, Erdek´e kalkındırabilir.?
GÜREŞ SPORUNU GELİŞTİRMEK İSTİYORUM
Güreş sporunu çok sevdiğini vurgulayan Narin, Erdek´te bir güreş kulübü kurmak istediğini belirtti. Daha önce Bandırma Yağlı Güreşleri´nde, iki yıl ağalık yaptıktan sonra pandeminin araya girmesiyle güreşlere ara verildiğine işaret eden Narin, şunları söyledi:
?Eğer pandemi sona erer ve Bandırma´da yağlı güreşler yeniden düzenlenirse, üçüncü kez de ağa olmak ve böylece gelenek gereği ?Altın Kemer´ takmak istiyorum. Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ile yağlı güreşler konusunda görüşerek, ona yardımcı olmayı düşünüyorum.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli