Tarih: 08.12.2018 17:50

NARİNZADE AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

Bandırma yeni bir pasta ve unlu mamuller markasına kavuştu. Narinzade Pasta ve Kafe, Bandırma´da İnönü caddesinde hizmete girdi.
Açılışta konuşan Bandırma Belediye Başkan Vekili Sami Türkmen "Bandırma´mızda bugün yeni bir marka doğuyor. Rıfat Çamkerten arkadaşımız 2002 yılından beri bu sektörün içinde yer alan bir isim. Bandırma´nın marka olmuş işletmelerinin imalathanelerinde çalışmış, bizlere o lezzetli tatları hazırlayan bir usta. Ekonomik göstergelerin bu kadar kötü olduğu bir dönemde büyük bir cesaret ve girişimcilik örneği göstererek kendi işletmesini açıyor. Sevgili Rıfat´ı ve ona destek olan ailesini kutluyorum. Kendisi bu işe çıraklıktan başlamış ve ustalığa kadar gelmiş bir evladımız. Ekonominin bu kadar belirsiz olduğu bir dönemde ´artık kendi kanatlarımızla uçalım, kendi işletmemizin sahibi olalım´ diyerek yola çıkan Çamkerten ailesini kutluyorum. Helal ve bol kazançlar diliyorum" dedi.
Sunuculuğunu Ozan Ertuğrul´un yaptığı açılışa Bandırma Belediye Başkan Vekili Sami Türkmen, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mahir Mavi, CHP Bandırma Belediye Başkanı Aday Adayı Metin Ok ve vatandaşlar katıldı. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —