Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ne olacak bu tehlikeli kavşakların hali?

Ne olacak bu tehlikeli kavşakların hali?

Bandırma-Erdek karayolu üzerinde ilçemiz girişinde bulunan tek zeytin ve migros kavşağında önlem almak için yetkililer halen neyi bekliyor?

Her dönem siyasilerin vaatleri arasında şüphesiz ilk sıralardaki yerini alan ve bir türlü çözüm bulunamayan her iki tehlikeli kavşak vatandaşları adeta isyan ettiriyor. 
Erdek-Bandırma karayolu 2. kilometresinde yer alan tek zeytin kavşağında geçtiğimiz gece yaşanan ölümlü kazanın ardından hem tek zeytin kavşağı hem de Migros kavşağının araçların yanı sıra yayalara yönelik acilen güvenli hale dönüştürülmesi bir kez daha gündeme geldi. Söz konusu kavşaklara sinyalizasyon veya bat-çık yapılmasının doğru olacağını dile getiren araç sürücüleri ilgili birimlere bir kez daha çağrıda bulundu.  
İnsan hayatının değerinin hiçbir şeyle ölçülmeyeceğini hatırlatan vatandaşlar, yetkililerden böyle üzücü kazaların yaşanmaması adına söz konusu kavşaklarda acil çözüm için harekete geçmesini istediler. Bilindiği gibi söz konusu her iki kavşakta daha önceleri çok sayıda kazalar yaşanmış, ciddi yaralanmalar meydana gelmişti. 
Tek zeytin kavşağında, geçtiğimiz gece otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu ölüm meydana geldiği için konu çözüm bekleyen sorunların ilk sırasına bir kez daha oturdu. 

Erdek’te bulunan tehlikeli kavşaklara önlem alınması konusunda defalarca uyarıda bulunmuştuk. Dileriz yaşanan bu üzücü kazadan sonra yetkililer hareket geçer!   Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: olacak tehlikeli kavşakların ?
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli