“Nefesin neyse yaşamın da odur”
5 yıldan beri Erdek’te yaşayan Aynur İbrahimoba, “Nefes ve davranış psikolojisi” konusunda çalışmalar yapıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 19 Aralık 2024 - Perşembe 21:59
Güncelleme: 19 Aralık 2024 22:02
“Nefesin neyse yaşamın da odur”

5 yıldan beri Erdek’te yaşayan Aynur İbrahimoba, “Nefes ve davranış psikolojisi” konusunda çalışmalar yapıyor.

Azerbaycanlı nefes ve yaşam koçu İbrahimoba, “Nefesin neyse yaşamın da odur” dedi.

8 yıldan beri bu konuda araştırmalarda bulunup, 2,5 yıldan bu yana profesyonel olarak çalışan İbrahimoba, şunları söyledi:

“Türkiye’ye 21 yıl önce, 23 yaşında geldim. 5 yıl önce, doğal ve huzurlu bir yöre olması dolayısıyla Erdek’e yerleştim. Türk insanının yüzde 99’u, doğru solunum yapmayı bilmiyor. Oysa doğru solunum yapmak çok önemli. Doğru solunum yapmamak, 200’e yakın hastalık bu nedenle ortaya çıkıyor. Doğru solunum, sağlıklı ve huzurlu bir yaşamın anahtarıdır.”

Evinin bir odasında vatandaşlara doğru solunum başta olmak üzere nefes ve davranış psikolojisi konusunda çalışmalar yaptığını vurgulayan ibrahimoba, kişisel gelişim psikolojisi konusunda kitap hazırlıklarını sürdürdüğünü de sözlerine ekledi.

ÖNDER BALIKÇI

Anahtar Kelimeler: “Nefesin neyse yaşamın
  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

2

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

3

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

4

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

5

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

6

Başkan Akın 2025 yılı çalışmalarını değerlendirdi

7

Manyas Kadın Yaşam Merkezi hizmete açıldı