“Nefesin neyse yaşamın da odur”
5 yıldan beri Erdek’te yaşayan Aynur İbrahimoba, “Nefes ve davranış psikolojisi” konusunda çalışmalar yapıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 19 Aralık 2024 - Perşembe 09:59
Güncelleme: 19 Aralık 2024 10:02
“Nefesin neyse yaşamın da odur”

5 yıldan beri Erdek’te yaşayan Aynur İbrahimoba, “Nefes ve davranış psikolojisi” konusunda çalışmalar yapıyor.

Azerbaycanlı nefes ve yaşam koçu İbrahimoba, “Nefesin neyse yaşamın da odur” dedi.

8 yıldan beri bu konuda araştırmalarda bulunup, 2,5 yıldan bu yana profesyonel olarak çalışan İbrahimoba, şunları söyledi:

“Türkiye’ye 21 yıl önce, 23 yaşında geldim. 5 yıl önce, doğal ve huzurlu bir yöre olması dolayısıyla Erdek’e yerleştim. Türk insanının yüzde 99’u, doğru solunum yapmayı bilmiyor. Oysa doğru solunum yapmak çok önemli. Doğru solunum yapmamak, 200’e yakın hastalık bu nedenle ortaya çıkıyor. Doğru solunum, sağlıklı ve huzurlu bir yaşamın anahtarıdır.”

Evinin bir odasında vatandaşlara doğru solunum başta olmak üzere nefes ve davranış psikolojisi konusunda çalışmalar yaptığını vurgulayan ibrahimoba, kişisel gelişim psikolojisi konusunda kitap hazırlıklarını sürdürdüğünü de sözlerine ekledi.

ÖNDER BALIKÇI

Anahtar Kelimeler: “Nefesin neyse yaşamın
  • Pazartesi 33.6 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
1

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı

2

Akın’dan Amatör balıkçılara müjde:

3

Balıkesir’de deprem seferberliği çağrısı

4

Amatör Balıkçılar Büyükşehir’in yarışmasında hünerlerini sergiledi

5

Gönen’in gururu Mustafa Çulcu’nun adı ölümsüzleşiyor

6

DAHA GÜZEL BIR BANDIRMA İÇİN BÜYÜK DÖNÜŞÜM BAŞLADI

7

CHP’de Atak toplantısı