Nerime Yüksek Ortaokulu e-twinning projesine alındı
Nerime Yüksel Ortaokulu, e-twinning okulu olma yolunda ilerliyor.
Erdek Haber
Yayın: 03 Mart 2021 - Çarşamba 18:06
Güncelleme: 03 Mart 2021 18:06
Nerime Yüksek Ortaokulu e-twinning projesine alındı

Nerime Yüksel Ortaokulu, e-twinning okulu olma yolunda ilerliyor.
Nerime Yüksel Ortaokulu Finlandiya, İtalya, Gürcistan ve Türkiye olmak üzere toplam 4 ülke, 13 okul ve 90 öğrenci ile yürütülen e-twinning projesinin içerisinde yer aldı. 

Erdek Nerime Yüksel Ortaokulu öğrencileri diğer tüm okullar gibi uzaktan eğitime devam ederken, okulun online proje ağı olan e-twinning ile Türkiye ve Avrupa´daki okullarla işbirliği yapmayı amaçlıyor.
Aralık ayında başlayan proje öğrencilerin katkılarıyla Mart ayı sonuna kadar devam edecek.
Uzaktan eğitim sürecini fırsata çeviren bu projeyle öğrencilerin İngilizceyi aktif ve interaktif kullanmalarını sağlıyor.
Okulun İngilizce Öğretmeni Sermin Arpacık rehberliğinde ?Beyond the Borders /Sınırların Ötesinde? projesi öğrencilerin katkılarıyla yürütülüyor.
Projede öğrencilerin yabancı dil müfredatını eğlenerek ve yeni Web 2.0 araçlarını kullanarak, posterler, afişler, eğlenceli avatarlar, videolar ve en önemlisi diğer okullardaki öğrencilerle işbirlikçi çalışmalar yürütüp ortak ürünler çıkararak öğrenmeleri benimseniyor.
Haber : Tuncay Ertan

  • Salı 15.2 ° / 1.3 ° false
  • Çarşamba 12 ° / 3.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 8.5 ° / 0.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Marmara Adalar Belediyesi'ndan Ada Kart İçin Önemli Duyuru

2

Otomobil Alevlere Teslim Oldu

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE DOSTU YATIRIM HAMLESİ

4

KIVANÇ TATLITUĞ, YUKAY DAVASINDA TANIK OLARAK ERDEK’TE

5

ERDEK’İN ZİRVESİ BEYAZA BÜRÜNDÜ

6

İNSANSIZ DENİZ ARACI ERDEK’E GETİRİLDİ

7

Bandırmaspor - Atakaş Hatayspor 4-0