Nerime Yüksel Ortaokulu Kız Hentbol takımı gelecek için umut verdi
Okullararası Hentbol Turnuvalarında, Yıldız Kızlar kategorisinde Balıkesir İl Şampiyonu olan Erdek Nerime Yüksel Ortaokulu Kız Hentbol takımı, Türkiye Okullararası Hentbol Şampiyonası’nda ilçemizi ve ilimizi temsil etti.
Spor Haber
Yayın: 04 Mayıs 2023 - Perşembe 15:28
Güncelleme: 04 Mayıs 2023 15:28
Nerime Yüksel Ortaokulu Kız Hentbol takımı gelecek için umut verdi

Turnuvalar, 27-29 Nisan 2023 tarihleri arasında Bursa’da düzenlendi. Turnuvaya Antrenörleri Asalet Çıplak yönetiminde katılan Kız Hentbol takımımız, ilk kez katıldıkları Türkiye Şampiyonası’nda Bursa-Kütahya-Kırklareli grubunda yarıştı. 
Turnuva grup müsabakalarında kendilerinden 1 yaş büyük rakipleri ile mücadele eden sporcularımız, heyecanlı geçen karşılaşmalar sonucunda  turnuvayı 3. olarak tamamladı. 
Erdek Nerime Yüksel Ortaokulu Hentbol takımının, il şampiyonu olarak gösterdiği başarı ve şampiyonada ilimizi başarıyla temsil etmesi gelecek için umut verdi.
Haber: Tuncay Ertan 

  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
1

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

2

Burası, Bandırma’nın Paşakent Mahallesi. Nüfusu 11 bini aştı ve her geçen gün artıyor.

3

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

4

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

5

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

6

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

7

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”