Nerime Yüksel Ortaokulu Kız Hentbol takımı gelecek için umut verdi
Okullararası Hentbol Turnuvalarında, Yıldız Kızlar kategorisinde Balıkesir İl Şampiyonu olan Erdek Nerime Yüksel Ortaokulu Kız Hentbol takımı, Türkiye Okullararası Hentbol Şampiyonası’nda ilçemizi ve ilimizi temsil etti.
Spor Haber
Yayın: 04 Mayıs 2023 - Perşembe 15:28
Güncelleme: 04 Mayıs 2023 15:28
Nerime Yüksel Ortaokulu Kız Hentbol takımı gelecek için umut verdi

Turnuvalar, 27-29 Nisan 2023 tarihleri arasında Bursa’da düzenlendi. Turnuvaya Antrenörleri Asalet Çıplak yönetiminde katılan Kız Hentbol takımımız, ilk kez katıldıkları Türkiye Şampiyonası’nda Bursa-Kütahya-Kırklareli grubunda yarıştı. 
Turnuva grup müsabakalarında kendilerinden 1 yaş büyük rakipleri ile mücadele eden sporcularımız, heyecanlı geçen karşılaşmalar sonucunda  turnuvayı 3. olarak tamamladı. 
Erdek Nerime Yüksel Ortaokulu Hentbol takımının, il şampiyonu olarak gösterdiği başarı ve şampiyonada ilimizi başarıyla temsil etmesi gelecek için umut verdi.
Haber: Tuncay Ertan 

  • Perşembe 25.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ