Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Nev Sağlık Grubu’ndan esnafa % 25 indirim desteği

Nev Sağlık Grubu’ndan esnafa % 25 indirim desteği

Bandırma’da esnafın temsilcisi odalar ile Nev Sağlık Grubu arasında indirim anlaşması yapıldı.

Bandırma’da esnafın temsilcisi odalar ile Nev Sağlık Grubu arasında indirim anlaşması yapıldı. 
Yapılan anlaşma ile Bandırma Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Terziler Odası, Ağaç İşleri Odası, Madeni İşler Odası, Kasaplar ve Celepler Odası, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası, Bakkallar ve Bayiler Odası üyelerine % 25 indirim uygulanacak. 
Bandırma Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Niyazi Güler yapılan anlaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “Nev Hastaneleri ile anlaşma yaptık. Bandırma’da sağlık durumu ihtiyaçtı. Nev Sağlık Grubu Bursa’da olduğu için oradan da üyelerimiz istifade edecek. % 25 iyi bir oran ama biz bu oranı daha fazla yükseltmek istiyoruz.’’ diye konuştu. 
Nev Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Saim Keçici ise şunları söyledi: “Biz Bandırma’yı kendi ilçemiz gibi görüyoruz. Biz de bir eksiklik hissettik ve de buraya geldik. İnşallah hepimiz için hayırlı olacak. Bütün esnafımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Allah önce hastalık vermesin sağlık versin. Anlaşmalarımızı yaptık, herkese hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.               Haber Merkezi
 



Anahtar Kelimeler: Sağlık Grubu’ esnafa indirim desteği
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı