“Nevra Gelinlik” Bandırma’da
Bandırma’da 3 ay önce açılan “Nevra Gelinlik” ilgi görüyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 26 Ağustos 2023 - Cumartesi 18:17
Güncelleme: 26 Ağustos 2023 18:17
“Nevra Gelinlik” Bandırma’da

Bandırma’da 3 ay önce açılan “Nevra Gelinlik” ilgi görüyor.

İhsaniye Mahallesi, Hal Caddesi, No:8/A’da hizmet veren “Nevra Gelinlik”in sahibi Nevra Balkız Yüksel, iş yerinde kişiye özel dikim gelinlik, özel tasarım duvak, gelin aksesuarları(Taç, gelin çiçeği, duvak), VIP tasarım gelinlik modelleri bulunduğunu belirterek, ayrıca gelinler için gelinlik koçluğu yaptığını açıkladı.

“Kendi hikâyenizin perisi olmaya hazır mısın?” sloganıyla hareket ettiğini vurgulayan Bandırmalı Nevra Balkız Yüksel, İstanbul Bilgi Üniversitesi “Moda Tasarım” bölümünden mezun oldu. Bir ara mesleğiyle ilgili olarak İtalya’da eğitim gören Yüksel, bir süre önce yaşadığı Bursa’dan gelerek 9 Mayıs 2023’te, Bandırma’daki iş yerini açtı.

Gelinleri hayal ettikleri gelinlik çizimlerini yaptığını vurgulayan Yüksel, önümüzdeki dönem abiye giyim, kaftan ve damatlık üzerine de çalışmalar yapacağını sözlerine ekledi.

ÖNDER BALIKÇI

Anahtar Kelimeler: “Nevra Gelinlik” Bandırma’
  • Pazar 18.5 ° / 8.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Salı 21.1 ° / 11.2 ° Güneşli
1

BANDAK, 2025 Yürüyüş Sezonunu Kapıdağ’da Açtı

2

Akın ailesinin acı günü

3

Mustafa Çulcu Gönen’de

4

10.10’da Kuvayımilliye ruhu meydanlara taşındı

5

Cumhuriyet Meydanı 2.etabı açıldı

6

İYİ Parti Erdek’te Levent Köse ile devam edecek

7

Çelikspor-Çanspor voleybol maçı Erdek’te