Tarih: 24.03.2021 15:24

Niyazi Hoca Ankara´dan Döndü

Facebook Twitter Linked-in

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı aynı zamanda Atletizm Milli Takım hocası Niyazi Gülhan, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Hamza Yerlikaya´nın daveti üzerine 23 Mart Salı günü Ankara´ya gitti.
Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Niyazi Gülhan, Gençlik ve Spor Bakanlığı´nda Bakan Yardımcısının yanı sıra, daha önce 2 defa Erdek´e gelip kendisini ve sporcularını ziyaret eden Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar´ı da federasyon binasındaki makamında ziyaret etti.

Türkiye Şampiyonu Milli Sporcumuz Aleyna Karaca´yı da beraberinde Ankara´ya götüren Niyazi Gülhan, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Hamza Yerlikaya ile yaptığı görüşmenin çok olumlu geçtiğini söyledi.
Hamza Yerlikaya´nın Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü çalışmaları ile ilgili bilgiler aldığını dile getiren Gülhan, şöyle konuştu: ?Hamza Yerlikaya kulübümüzle birlikte Erdek´in atletizm branşında Türkiye´de önemli bir yer edindiğini ve sporcularımızı yakından takip ettiğini bizlere aktardı. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak kulübümüzün belli başlı isteklerini temin edecekleri sözü verip, çalışmalarımızda bizlere başarılar diledi.? Haber : Tuncay Ertan




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —