Nuralın seçilme yasağı sürüyor
Erdek Belediyesi eski Başkanı Hamit Nural, hiçbir siyasi partiyle temas halinde olmadığını bildirdi.
Erdek Haber
Yayın: 05 Kasım 2013 - Salı 00:00
Güncelleme: 05 Kasım 2013 00:00
Nuralın seçilme yasağı sürüyor
Erdek Belediyesi eski Başkanı Hamit Nural, hiçbir siyasi partiyle temas halinde olmadığını bildirdi.
1989-1999 yılları arasında, Doğru Yol Partisi`nden (DYP) iki dönem Erdek Belediye Başkanlığını yürüten Hamit Nural, "Hiçbir partiyle temasım yok. Zaten, siyasi açıdan seçilme yasağım da sürüyor." dedi. 
Bir süre cezaevinde kalarak cezasını tamamlamasına karşın seçme hakkı bulunurken, seçilme hakkının kısıtlanmasını doğru bulmadığını vurgulayan Nural, şunları söyledi:
"Erdek`teki siyasi gelişmeleri ben de bir vatandaş olarak izliyorum. Ancak Erdek`in durumuna da çok üzülüyorum. Kimseyle bir polemiğe girmeye de niyetim yok. Eski dönemlerde partiler, belediye başkan adaylarını delegelerin oylarıyla, ön seçimle sandıkta belirlerdi ve büyük bir heyecan yaşanırdı. Doğrusu da buydu. Şimdi ise genel merkez atamalarıyla başkan adayı ortaya çıkıyor. Bu uygulamayı yanlış buluyorum." 
Önder Balıkçı
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
1

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

2

Burası, Bandırma’nın Paşakent Mahallesi. Nüfusu 11 bini aştı ve her geçen gün artıyor.

3

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

4

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

5

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

6

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

7

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”