O bir Erdek sevdalısı
?Ateşböceği? Ercan: ?Dualarınızı benden esirgemeyin!?
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Ekim 2019 - Çarşamba 12:34
Güncelleme: 02 Ekim 2019 12:34
O bir Erdek sevdalısı

?Ateşböceği Ercan? olarak tanınan ünlü oyuncu Ercan Bostancıoğlu´nun(83) tedavisi İstanbul Beylikdüzü Devlet Hastanesi´nde sürüyor. ?Akciğer enfeksiyonu? teşhisi konulan Bostancıoğlu, ?Dualarınızı benden esirgemeyin!? dedi.
Yalçın Otağ ile birlikte oluşturdukları ?Ateşböcekleri? şov ikilisiyle birlikte ses getiren usta oyuncu Ercan Bostancıoğlu, yüksek ateş ve titreme şikâyetiyle İstanbul Beylikdüzü Devlet Hastanesi´ne kaldırılmıştı. İlaç tedavisine başlanan oyuncunun 10 günlük tedavi süreci geçireceği öğrenildi.
Hastaneye yattığından beri sevenlerinden destek mesajları aldığını belirten Bostancıoğlu, ?Titreme ve ateş ile kendimizi hastaneye attık. Benimle yakından ilgilenen tüm doktor arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum? dedi. 

?Ateşböceği Ercan? olarak tanınan ünlü 83 yaşındaki sanatçı, ?İlk belirlemelere göre akciğer enfeksiyonu geçirdiğimi söylediler. Tüm sevenlerime iyi olduğumu söylemek istiyorum. Benden dualarını eksik etmesinler? diye konuştu.
Bostancıoğlu, Erdek sevdalısı olarak biliniyor ve yıllardır yaz aylarında, Seçkin Arslan´a ait ?Kafkas Motel?e tatil için geliyor.
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Erdek sevdalısı
  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

ERDEK’TE 300 TOKİ KONUTUNUN HAK SAHİPLERİ BELLİ OLDU

2

Genel Kurulda basının desteklenmesine yönelik düzenlemeler

3

ERDEK’TE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

4

Balıkesir’de yapılacak 7 bin 548 konutun kurası çekildi

5

Cumhuriyet Meydanı’nda Dikkat Çeken Görüntü: Polis Ekipleri Müdahale Etti

6

Bandırma’da atla terapi

7

BİK Bursa Bölge Müdürü Gökhan Eren’den Yeni Erdek’e Ziyaret