Ocaklar´a taze kan geliyor
8 Mart Dünya Kadınlar günü sebebiyle Ocaklarlı tüm bayanlara gül dağıtan muhtar adayı Gökhan Yorak mahallelinin gönlüne taht kurmayı başardı.
Erdek Haber
Yayın: 12 Mart 2019 - Salı 16:07
Güncelleme: 12 Mart 2019 16:07
Ocaklar´a taze kan geliyor

Ocaklar Mahallesi muhtarlığına aday olan mahallenin tanınan ve sevilen isimlerinden Gökhan Yorak mahallesinin hak ettiği hizmetleri alabilmesi için muhtar adayı olmaya karar verdiğini söyledi. 

Gazetemizi ziyaret ederek adaylığı hakkında açıklamalarda bulunan Gökhan Yorak "Daha önceki yıllarda Belediye olan Ocaklar 2014 yılında Büyükşehir statüsüne geçtiğimiz için mahalle oldu. Ancak ben Ocaklar´ın hak ettiği değeri aldığına, turizmde hedeflediği noktaya geldiğine inanmıyorum. Buradan belediye başkanı gibi vaatler vermeyeceğim, eğer takdir eder de halkım beni muhtar seçerse hizmetlerim o zaman konuşacak. Ben ve ailem doğma büyüme Ocaklarlıyız . Tüm Ocaklar halkıyla kucaklaşan, herkesin iyi gününde kötü gününde yanında olan bir aileyiz. 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde tüm Ocaklar halkının desteklerini bekliyorum." diye konuştu.


Haber : Tuncay Ertan

Anahtar Kelimeler: Ocaklar taze geliyor
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
1

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

2

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

3

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

4

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

5

Ekinlik’te su sıkıntısı

6

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

7

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu