Ocaklar´da "Mevlid-i Nebi" programı
Erdek İlçesi Ocaklar Mahallesi´nde "Mevlid-i Nebi" programı düzenlendi.
Erdek Haber
Yayın: 06 Aralık 2017 - Çarşamba 07:09
Güncelleme: 06 Aralık 2017 07:09
Ocaklar´da

Erdek İlçesi Ocaklar Mahallesi´nde "Mevlid-i Nebi" programı düzenlendi. Ocaklar İlkokulu ve Ortaokul Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa mahalle halkı yoğun ilgi gösterdi.
Ocaklar İlkokul ve Ortaokul Müdürlüğü tarafından, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) doğumunun 1446. yılı dolayısıyla hazırlanan Mevlid-i Nebi programına Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, ilçemiz okul ve resmi dairelerin müdürleri katıldı.
Program öncesi mahalle halkına Lokma İkramında bulunuldu. İkramın ardından program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile devam etti. 

Ocaklar Ortaokul Müdürü İbrahim Yurtalan´ın açılış konuşmasını yaptığı etkinlik, öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösterilerin sergilenmesi ile devam etti.
Erdek Piri Reis Camisi İmam Hatibi Mehmet Aydın, Kur´an-ı Kerim tilavetinde bulunurken, Gökhan Arıkan ve Grup Mübarek İlahi Korosu´nun sunduğu Tasavvuf Musikisi Konseri´nde keyifli dakikalar yaşandı. Program, grubun semazen gösterisi ile sona erdi.
Haber : Tuncay Ertan

Anahtar Kelimeler: Ocaklar Mevlid Nebi programı
  • Pazar 37.9 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 36.9 ° / 17 ° Güneşli
  • Salı 36.9 ° / 17.5 ° Güneşli
1

HÜKÜMET CADDESİ’NDE TRAFİK SORUNU DEVAM EDİYOR

2

Erdek’te örnek bir kedi dostu!

3

Korkmaz ve Ahmet Mekin'den YENİ ERDEK’e ziyaret

4

Paşalimanı Adası'nda makilik yangını; 20 dönümlük alan yandı

5

ERDEK'TE TOPLU TAŞIMAYA ZAM

6

Erdek’te iki üniversite bitiren kadın temizlik işçisi takdir topluyor

7

BBP Erdek İlçe Başkanı Öksüz: “Terörle müzakere olunmaz, mücadele edilir”