Ocaklar’da Nazım gecesi
Dünya ozanı Nazım Hikmet Ran, ölümünün 62. ikinci yıldönümünde, Erdek’in Ocaklar Mahallesi’nde, “Güneşin Sofrası”nda anıldı.
Erdek Haber
Yayın: 04 Haziran 2025 - Çarşamba 10:49
Güncelleme: 04 Haziran 2025 12:50
Ocaklar’da Nazım gecesi

Dünya ozanı Nazım Hikmet Ran, ölümünün 62. ikinci yıldönümünde, Erdek’in Ocaklar Mahallesi’nde, “Güneşin Sofrası”nda anıldı.

“Kapıdağ Dayanışma Platfomu” tarafından düzenlenen geceye gitarı ile katılan gazeteci Tufan Dalgıç, seslendirdiği türkülerle alkış topladı.

Geceye Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, önceki dönem milletvekili Mehmet Tüm, Dr. Selim Panç ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Gecede açış konuşmalarını Dr. Kadir Dadan, İsa Cem Sezer, Hale Tuna ve Ozan Onur yaptı. Onur, konuşması sırasında, halen cezaevinde bulunan Hatay Milletvekili Can Atalay’ın gönderdiği mesajı da okudu.

Etkinlik sırasında Nazım Hikmet’in şiirleri seslendirildi.

Gecenin düzenlenmesi için kurulan komitede Dr. Kadir Dadan, İsa Cem Sezer, Nüvit Erten, Ozan Onur, Abdullah Erbay ve Murat Erhan Gülşar yer aldı.

ÖNDER BALIKÇI

Anahtar Kelimeler: Ocaklar’ Nazım gecesi
  • Cuma 39.3 ° / 19 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.6 ° / 18.4 ° Güneşli
  • Pazar 42.1 ° / 18 ° Güneşli
1

Başkan Karışık’tan Basın Bayramı Ziyareti

2

ADD'den Lozan mesajı: Tartışmak emperyalizme hizmet etmektir

3

CHP'den Hasan Tahsin Uzun’a vefa!

4

AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET AYDEMİR'DEN BBB AHMET AKIN'IN SABOTAJ İDDİLARINA SERT TEPKİ

5

Erdek’te Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu Toplandı

6

Öymen, Bandırma ve Erdek’i çok seviyordu

7

Türkiye birincisi Erdek’ten!