Ocaklar´daki cinayetlerin duruşması başladı
Üç zanlının tutukluluklarının devamına karar verildi
Erdek Haber
Yayın: 03 Temmuz 2020 - Cuma 21:26
Güncelleme: 03 Temmuz 2020 21:26
Ocaklar´daki cinayetlerin duruşması başladı

Erdek´e bağlı Ocaklar Mahallesi´ndeki Çağlayan aile gazinosunda, 12.08.2019 gecesi meydana gelen ve üç kişinin yaşamlarını yitirmesine yol açan pompalı tüfek saldırısının ilk duruşması gerçekleşti.

Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi´nde yaklaşık 4,5 saat süren duruşmada tutuklu olarak yargılanan Erdem Turan, Ogün Akgün ve Kader Kan´ın tutukluluklarının sürmesine karar verilirken, ikinci duruşma 11 Eylül 2020´ye bırakıldı. Kimlik belirlemelerinin yapılıp, ilk ifadelerin alınarak, bazı tanıkların dinlendiği duruşmada dinlenenler arasında, saldırıda 10 yaşındaki kızı Selin Cebeci´yi kaybederken, kendisi de yaralanan Sinem Cebeci ile eşi Mehmet Solaklar´ı kaybeden Sibel Solaklar da yer aldı.

İlk duruşmada Cebeci ailesinin avukatlığını İstanbullu Aslan Abit Uğuz yaparken, tutukluların avukatlığını ise Bandırmalı avukat Erkut Gürsoy üstlendi.

ÖNDER BALIKÇI

  • Cumartesi 11.6 ° / 5 ° false
  • Pazar 12.4 ° / 6.3 ° false
  • Pazartesi 9.8 ° / 6.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Bayraktar’ın saydam gösterisi büyüledi!

2

Yılbaşı Pazarı Erdek Cumhuriyet Meydanı’nda Açıldı

3

Erdek’te kırsal alanda intihar olayı

4

BANDIRMA YENİ YILA IŞIL IŞIL GİRİYOR

5

ÇİFTÇİLERE ÇKS UYARISI: SON GÜN 31 ARALIK

6

Balıkesir'den ''logo'' açıklaması: “KAMU ZARARI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR'”

7

Edincik altındaki Bandırma Belediyesi'nin yerinin satış bedeli belli oldu