Oda Başkanı Kılkışlı Manyas’ta helallik istedi
Bandırma Ticaret Odası (BTO) Başkanı Mehmet Kılkışlı, 10 Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan Bandırma Ticaret Odası seçimleri öncesi Manyas’lı Oda üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Ekim 2022 - Perşembe 08:21
Güncelleme: 06 Ekim 2022 08:21
Oda Başkanı Kılkışlı Manyas’ta helallik istedi

Bandırma Ticaret Odası (BTO) Başkanı Mehmet Kılkışlı, 10 Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan Bandırma Ticaret Odası seçimleri öncesi Manyas’lı Oda üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. 
Düzenlenen programda kısa bir konuşma yapan Kılkışlı, bu yemeği kendisi açısında veda yeni adaylar içinde tanışma yemeği olduğunu açıkladı. 
Bandırma Ticaret Odası’nın 10 Ekim’deki seçimlere tek liste halinde girileceğini ifade eden Kılkışlı “İlk 2 yıl Adem Yılmaz, ikinci 2 yıl ise Bahadır Çolak Bandırma Ticaret Odası’nın başkanı olarak görev yapacak.” diye konuştu.
Bandırma Ticaret Odası’nın toplam üye sayısının 2.285 olduğunu dile getiren Kılkışlı “Odamızdaki Manyaslı üye sayısı 133 olup, Manyaslı üye arkadaşlarımız odamız içindeki oranı % 6’dır. Bugüne kadar Bandırma Ticaret Odası Başkanı olarak Manyas’ın benim kalbimde değeri % 6’nın hep üzerinde olmuştur. Bandırma Ticaret Odası Başkanlığı olarak ilçemizde yaptığımız birçok çalışmanın benzerini burada uyguladık. 9,5 yıl Bandırma Ticaret Odası Başkanlığı görevimde Manyas’ta çok güzel dostluklarım oldu. Bu süreçte istemeyerekte olsa kırdıklarım olmuştur. Sizlerden hakkınızı helal etmenizi bekliyorum.” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
1

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

2

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

3

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

4

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

5

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

6

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı

7

Akın’dan Amatör balıkçılara müjde: