Öğrencilere diş taraması yapıldı
Manyas İstiklal İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Manyas Devlet Hastanesinin diş polikliniğinde diş sağlığı taramasından geçtiler.
Bölge Haberleri
Yayın: 07 Ocak 2014 - Salı 12:00
Güncelleme: 07 Ocak 2014 12:00
Öğrencilere diş taraması yapıldı
Manyas İstiklal İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Manyas Devlet Hastanesi`nin diş polikliniğinde diş sağlığı taramasından geçtiler.
112 öğrencinin diş doktorları Okan Kahraman ve Özgür Keleş tarafından yapılan diş tarama ve flora uygulamasında öğrencilerin büyük bölümünde dişlerinde problem görüldüğünü bildirdi.
Diş doktorları Kahraman ve Keleş, öğrencilere kola türü içecekler ile çikolatadan uzak durmalarını ve dişlerini düzenli olarak fırçalamaları gerektiği uyarısında bulundukları öğrenildi.
İstiklal İlkokulu Müdürü Cumhur Yılmaz, öğrencilerin diş sağlığı ile ilgili olarak yapılan ve her yıl düzenli olarak gerçekleştirilecek diş taraması ve flora sonuçlarının veliler ile paylaştıklarını ve bu konuda gerekli duyarlılığı istediklerini belirtti.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 34.9 ° / 18.8 ° false
  • Cuma 32.6 ° / 18.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 33.1 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erdek CHP'de Seçim Takvimi Başladı

2

Birey Koleji'nden bir başarı daha

3

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı’ndan Delege Seçimi Mesajı: “Güçlü Örgütlerle İktidara Yürüyoruz”

4

Ahmet Akın’dan Balıkesir’e Tarihi Müjde! BADO Seferleri Başlıyor

5

Büyükşehir’den Çocuklara Fırsat Eşitliği Sağlayan Atölyeler

6

Erdekli avukat Değirmenci’den ikinci kitap

7

Manyas Kaymakam Vekili Coşkun Topuz Göreve Başladı