Öğrencilerin karne heyecanı: Okullar yarıyıl tatiline girdi
Erdek'te ki okullarda öğrenciler yarıyıl karnelerini aldı.
Erdek Haber
Yayın: 20 Ocak 2024 - Cumartesi 00:27
Güncelleme: 20 Ocak 2024 00:32
Öğrencilerin karne heyecanı: Okullar yarıyıl tatiline girdi

Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizdeki öğrencilerin de yarıyıl tatili 19 Ocak Cuma günü başladı. Karnelerini alan öğrenciler derslere 2 hafta ara verirken, yeni dönem zili 5 Şubat 2024 Pazartesi günü çalacak. 

2023-2024 eğitim yılının ilk döneminin son gününde Erdek'te ki okullarda karne dağıtım törenleri gerçekleştirildi. 

Karne dağıtım törenlerinde Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz öğrencilere karnelerini verirken, töreninin sonunda çocuklara başarılar dilediler. 

Erdek’te okul öncesi 419, ilköğretim 1049, ortaöğretim 954 ve lise 507 toplamda 2929 öğrenci sömestri tatiline çıktı. 

Toplamda 20 okulda 281 öğretmen 30 ücretli öğretmen ve 29 idareci tatile çıktı. Öğrenciler 4 Şubat 2024 Pazartesi ders başı yapacak. 

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy yaptığı açıklamada "Atatürk ve İstiklal İlkokulu ile Muzaffer Gürer Ortaokulu’nun kıymetli öğrencilerinin karne heyecanlarına ortak oldum. Ülkemizi yarınlara taşıyacak olan sevgili öğrencilerimize ve onları hayata hazırlayan öğretmenlerimize, ailelerine mutlu, sağlıklı bir yarıyıl tatili diliyorum." ifadelerine yer verdi. 

Haber: Tuncay Ertan

 

 

 

 

 

  • Perşembe 25.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ