Öğrencilerine mektubu hatırlattı
Bir zamanlar mektup gönderme alışkanlığımız vardı
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Ocak 2013 - Salı 00:00
Güncelleme: 08 Ocak 2013 00:00
Öğrencilerine mektubu hatırlattı
Bir zamanlar mektup gönderme alışkanlığımız vardı
Git gide unutulan mektup ve tebrik kartı gönderme uygulaması Manyas`ta bir öğretmen tarafından öğrencilerine kazandırılmaya çalışılıyor.
Manyas İstiklal İlkokulu 3/E sınıfı öğrencileri öğretmenleri Burcu Bican ile birlikte PTT`ye giderek sevdiklerine yeni yıl kartı gönderdiler.
Öğrencilerine elektronik haberleşmenin mektup gönderme alışkanlığını unutturduğunu bu nedenle öğrencilerine mektup gönderme alışkanlığını kazandırmak istediği için PTT`yi ziyaret ettiklerini söyleyen sınıf öğretmeni Burcu Bican, uygulamanın öğrencilerin hoşuna gittiğini belirtti.
PTT Müdürü Nafiz Şenol öğrencilere PTT`nin bayram ve yeni yıl kutlamaları için hazırladığı ve vatandaşlara ücretsiz verdiği  tebrik kartlarından hediye ederken, çocuklara mektuplaşma haberleşmenin önem ve güzelliğini anlattı.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım