Öğretmen, Öğrenci Ve Velilerden Taş Boyama Sergisi
Altıeylül Gaziosmanpaşa İlkokulu öğretmen, öğrenci ve velilerince ortaklaşa hazırlanan ?Taş Boyama? sergisinin açılışı Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´nın eşi Hanife Yazıcı´nın katılımıyla gerçekleştirildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 10 Aralık 2019 - Salı 10:37
Güncelleme: 10 Aralık 2019 10:37
Öğretmen, Öğrenci Ve Velilerden Taş Boyama Sergisi

Altıeylül Gaziosmanpaşa İlkokulu öğretmen, öğrenci ve velilerince ortaklaşa hazırlanan ?Taş Boyama? sergisinin açılışı Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´nın eşi Hanife Yazıcı´nın katılımıyla gerçekleştirildi.
Sergi açılışına Vali Ersin Yazıcı´nın eşi Hanife Yazıcı, İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Altıeylül İlçe Millî Müdürü İbrahim Çelik, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Tazebey Avcı, protokol eşleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.
Serginin hayat bulmasındaki emekleri nedeniyle tüm öğretmenlere teşekkür eden İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, ?Bugün Altıeylül Gaziosmanpaşa İlkokulumuzda çocuklarımızın içindeki cevheri açığa çıkarma, mücevhere dönüştürme yolunda atılmış çok güzel adımlara şahitlik ediyoruz. Taş ve geri dönüşüm malzemelerinin, okul-öğrenci-veli işbirliği ile maharetli ellerde boya ile buluşmasını görmek, böylesine güzel bir serginin açılışına şahitlik etmek bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum.? dedi.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 33.4 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Pazar 31.8 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.3 ° / 15.1 ° Güneşli
1

Büyükşehirden çiftçilere marul fidesi desteği

2

MENDİREK KARANLIĞA GÖMÜLDÜ

3

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir’den BASKİ’ye Sert Tepki

4

TABELA VAR, FERİBOT YOK!

5

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

6

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

7

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!