Okul servisindeki taciz iddialarına soruşturma
Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, okul servisindeki taciz iddialarıyla ilgili müdürlük olarak idari soruşturma başlatıklarını açıkladı
Erdek Haber
Yayın: 05 Ekim 2013 - Cumartesi 00:00
Güncelleme: 05 Ekim 2013 00:00
Okul servisindeki taciz iddialarına soruşturma
Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, okul servisindeki taciz iddialarıyla ilgili müdürlük olarak idari soruşturma başlatıklarını açıkladı. Mağdur olan öğrenci ve öğrenci velisinin olayla ilgili yargıya suç duyurusunda bulunduklarını anımsatan Ceylan, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yargıya intikal eden bu olayla ilgili bizlerde idari soruşturma başlattık.    
Olaya karıştığı öne sürülen 4 öğrenciyle ilgili gerekli disiplin soruşturması kurullarımızca yapılacaktır" dedi. Hatırlanacağı üzere Erdek`te ikamet eden Karşıyaka Çokproğramlı Lise`de öğrencisi S.A`ya bindiği okul servisinde bulunan erkek öğrenciler tarafından tacizde bulunmuş S.A`nın babası Arif A. çıkan arbede de öğrenciler tarafından darp edilmişti. Olay sonrasında Arif A Erdek Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Olay sonrasında öğrenciler kaçmıştı.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi