On Eylül Üniversitesi, öğrencilerine sahip çıktı
Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ve Kızılay işbirliğiyle, korona virüs salgını nedeniyle evlerine gidemeyen ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine gıda ve temizlik maddesi yardımı yapıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 29 Nisan 2020 - Çarşamba 18:34
Güncelleme: 29 Nisan 2020 18:34
On Eylül Üniversitesi, öğrencilerine sahip çıktı

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ve Kızılay işbirliğiyle, korona virüs salgını nedeniyle evlerine gidemeyen ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine gıda ve temizlik maddesi yardımı yapıldı.
Korona virüs salgını nedeniyle evlerine gidemeyen ve Bandırma´da ikamet etmeye devam eden ihtiyaç sahibi Türk ve yabancı uyruklu üniversite öğrencilerine 17 Eylül Üniversitesi ve Türk Kızılay Bandırma Şubesi işbirliğinde gerçekleşen organizasyonla, bölgemizdeki hayırseverlerin destekleriyle gıda ve temizlik maddelerinden oluşan yardım paketlerinin dağıtımı gerçekleştirildi.
Dağıtılan paketlerin her birinin içinde; 4 paket makarna, 1 kg bulgur, 1 paket çay, 1 kg un, 1 litre ayçiçek yağı, 2 lt süt, 1.5 kg tam yağlı peynir, 1 kg küp şeker, 45 adet yumurta, 6 kg pirinç, 1.600 gram kuşbaşı et, 1 bütün Banvit tavuk, 1 kutu çokokrem, 1 kavanoz reçel, ½ kilo Marmarabirlik zeytin. Temizlik malzemesi olarak şampuan, sabun, bulaşık deterjanı ve sıvı sabun ile virüse karşı maske ve eldiven yardım paketinde yer aldı.
Türk Kızılay Bandırma Şube Merkezi´nde yardım paketlerinin imza karşılığında teslim edilmesinin ardından, yardım malzemeleri 17 Eylül Üniversitesi servis araçlarıyla öğrencilerin evlerine ulaştırıldı.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 5.7 ° / 1.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
1

Manyas Kadın Yaşam Merkezi hizmete açıldı

2

Akın’dan Manyas’a çifte hizmet

3

ERDEK’TE KAYIP ELİF İÇİN ARAMA SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

4

Gönen–Bandırma yolunda feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

5

Kayıp Elif Kumal için aramalar sürüyor

6

KAPIDAĞ’DA KAYIP ALARMI

7

Erdekspor 3 puanla döndü