Onyedi Üniversitesi Maliye Sempozyumu Antalya’da düzenleniyor
35. Uluslararası Maliye Sempozyumu Bandırma Onyedi Üniversitesi tarafından Antalya’da gerçekleştiriliyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 17 Ekim 2021 - Pazar 00:40
Güncelleme: 17 Ekim 2021 00:40
Onyedi Üniversitesi Maliye Sempozyumu Antalya’da düzenleniyor

35. Uluslararası Maliye Sempozyumu Bandırma Onyedi Üniversitesi tarafından Antalya’da gerçekleştiriliyor. 
Akademi dünyasına bilimsel katkı veren en eski sempozyumlardan biri olan Uluslararası Maliye Sempozyumu’nun 35’incisi Onyedi Üniversitesi tarafından 14-17 Ekim 2021 tarihleri arasında Antalya’da yapılıyor. 
Ana teması, “Salgın Dönemi ve Sonrasında Türkiye ve Dünya’da Maliye Politikaları” olarak belirlenen sempozyum Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinden maliye alanındaki bilim insanlarını bir araya getirerek maliye bilim alanındaki yeni gelişmeleri incelemek, ulusal ve uluslararası mali sorunları tartışmak ve çözüm önerileri sunmak, maliye bilim insanlarının uluslararası düzeyde iş birliği ve bilgi paylaşımına zemin oluşturularak, maliye alanında nitelikli çalışmalar üretilmesine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor. 
Sempozyumun ana teması ile ilgili bildirilerin özel bir oturumda sunulacağı 35. Uluslararası Maliye Sempozyumu, bu konuyla sınırlı olmamak üzere maliye alanını zenginleştiren, analiz ve politika yapma kapasitesinin artışına zemin hazırlayan her türlü çalışmayı kapsıyor.

Haber Merkezi

  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

2

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

3

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

4

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

5

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

6

Başkan Akın 2025 yılı çalışmalarını değerlendirdi

7

Manyas Kadın Yaşam Merkezi hizmete açıldı