Tarih: 17.04.2017 18:46

Organiksa, Edincikspor´un borçlarını sıfırladı

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Futbol Federasyonunda tescil tarihi 1953 olan Edincik Beldesi´ne ait spor kulübü, bölgesinin en eski ve köklü takımı unvanını da taşıyor.
2016/2017 sezonunda A-Takım ve U-19 Genç Takımı ile amatör spor müsabakalarına katılan Kulüp, geçen yıl tamamlanan ışıklandırılmış sahasında alt yapı çalışmalarına da önem vererek faaliyetlerini sürdürüyor.
Organiksa´dan Edincikspor´a büyük jest
Edincikte faaliyet gösteren Organiksa isimli şirket, üstlendiği sosyal sorumluluk bilinci ve hassasiyeti ile Edincikspor Kulübü´nün Bandırma Belediyesi´ne olan tüm kira borçlarını ödeyerek tüm borçlarını sıfırladı.
2016/ 2017 futbol sezonunda aynı zamanda, Edincikspor Kulübü´nün forma sponsoru olan Organiksa Şirketi, Edincikspor´un sezon sonuna kadar gerçekleştirmesi gereken harcamaları da üstlenerek büyük bir jeste imza attı. Organiksa Şirketinin verdiği bu önemli destekle Edincikspor´un hedeflerine daha hızlı ve emin adımlarla yürümesi bekleniyor.
Organiksa Gübre kimdir?
Organiksa A.Ş. organomineral ve kimyasal gübre üretimi ile birlikte leonardit madenciliği, hümik asit üretimi ve bitki besleme kalanında Bandırma ? Edincikte faaliyet göstermektedir. 40´a yakın ülkeye ihracat yapan firma ülke ekonomisine katma değer sağlamakta ve spora verdiği destek ile gençlerin yaşamlarına önemli katkılar sağlamakta.
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —