Organları 5 kişiye umut oldu
Balıkesir-Susurluk karayolunda geçirdiği kaza sonucunda hastanede beyin ölümü gerçekleşen 60 yaşındaki Mustafa Kızılca isimli vatandaşın organları 5 kişiye umut oldu.
Bölge Haberleri
Yayın: 18 Ağustos 2016 - Perşembe 17:51
Güncelleme: 18 Ağustos 2016 17:51
Organları 5 kişiye umut oldu

Balıkesir-Susurluk karayolunda bir benzinlikte kamyonun çarpması sonucu ağır şekilde yaralanarak kaldırıldığı Balıkesir Devlet Hastanesi´nde yoğun bakıma alınan Mustafa Kızılca´nın önceki gece beyin ölümü gerçekleşti.
Balıkesir Devlet Hastanesi Organ Nakil Koordinatörü Dr. Mehmet Suluoğlu aile ile görüşerek organların bağış-lanmasını sağladı.
Gerçekleştirilen başarılı operasyonun ardından merhumun 2 böbreği Bursa Acıbadem Hastanesine yollanırken, yine Bursa Uludağ Üniversitesi´nden gelen bir ekip ise 1 karaciğer ile 2 korneayı alarak Bursa´ya döndü.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Organları kişiye umut oldu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

2

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

3

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

4

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

5

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

6

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

7

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı