Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ORKİMDER’in başkanı Korgün Şengün:

ORKİMDER’in başkanı Korgün Şengün:

“ORKİMDER, geleceğin büyük kimya sanayisinin ilk adımıdır”

MKS DevO Şirketi ve ORKİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Korgün Şengün, ORKİMDER’in yıl sonu toplantısında düşüncelerini açıkladı.
ORKİMDER’i kurmalarının amacının geleceğin aydınlık ve bilinçli iş insanlarını yetiştirmek olduğuna dikkati çekerek, ”ORKİMDER, geleceğin büyük kimya sanayisine ilk adımdır. Henüz bir yaşında olan Organik Kimya Derneği’mizi her geçen gün büyütmek için çaba harcayacağız” dedi. Ülkemizin çeşitli kentlerindeki üniversitelerin kimya bölümlerinde okuyan 45 öğrenciye burs veren MKS DevO’nun ve ORKİMDER’in Yönetim Kurulu Başkanı Korgün Şengün, şunları söyledi:
“ORKİMDER’den çok umutluyum. Bu derneğimize üye olan çocuklarımızın, gelecekte Türk kimya sanayisine yön vereceklerine içtenlikle inanıyorum. MKS DevO olarak 20 yılımızı geride bıraktık. Aklımızda hep ORKİMDER’i kurma hayalimiz vardı. Bu hayali gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. ORKİMDER, sektöre elenmiş, kimya kültürü almış yepyeni bir jenerasyon kazandıracaktır. ORKİMDER’in ilk üyeleri olan öğrenci kardeşlerimin, bundan sonraki yıllarda bu derneğin büyüyüp gelişmesi için çaba harcayacaklarından kuşku duymuyorum. ORKİMDER’in, her geçen gün büyüyen bir aile olacağına inanıyorum.”
ÖNDER BALIKÇI



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı