Orman İşletme Şeflerinden Aşure İkramı etkinliği
Dervişler Orman İşletme Şefi Abdullah Serkan ile Aktuzla Orman İşletme Şefi Muhammet Bülbül örnek bir davranış sergiledi.
Bölge Haberleri
Yayın: 15 Kasım 2014 - Cumartesi 17:41
Güncelleme: 15 Kasım 2014 17:41
Orman İşletme Şeflerinden Aşure İkramı etkinliği

Dervişler Orman İşletme Şefi Abdullah Serkan ile Aktuzla Orman İşletme Şefi Muhammet Bülbül örnek bir davranış sergiledi.
Bigadiç Orman İşletme Müdürlüğü, Dervişler Orman İşletme Şefliği hudutları dahilinde bulunan Meyvalı Mahallesinde geçtiğimiz Cuma günü Cuma Namazına müteakip Orman İşletme Şefliği personeli tarafından Muharrem ayı Aşure etkinliği düzenlendi.
Bigadiç Orman İşletme Müdürlüğü’nün en fazla üretim gerçekleştiren ve nüfus olarak da oldukça kalabalık olan Dervişler Orman İşletme Şefliği Meyvalı Mahallesinde Orman/Halk ilişkilerinin en yüksek seviyeye çıkarılması amacıyla Cuma günü Cuma namazı sonrası Orman İşletme Şefliği personelince Aşure ikramında bulunuldu.
Meyvalı Mahallesi Muhtar ve Orman Köyü Kalkındırma Kooperatif Başkanı ile köy sakinleri, orman idaresi tarafından ilk defa böyle bir etkinlik düzenlendiğini, Orman İşletme Şefliği personelinin kendilerine aşure dağıtmasından son derece memnun olduklarını, bu şekildeki faaliyetlerin orman idaresi ile vatandaş arasındaki ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunacağını dile getirdiler.

  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

2

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

3

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

4

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

5

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

6

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

7

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı