Ormancılar, sezonu masaya yatırdı
Bandırma'ya bağlı orman işletme şefleri Manyas'ta bir araya geldi.
Bölge Haberleri
Yayın: 04 Eylül 2014 - Perşembe 18:37
Güncelleme: 04 Eylül 2014 18:37
Ormancılar, sezonu masaya yatırdı

Bandırma’ya bağlı orman işletme şefleri Manyas’ta bir araya geldi.
Bandırma Orman İşletme Müdürlüğünün bünyesinde bağlı Orman İşletme Şefleri Manyas`ta aylık toplantılarını gerçekleştirdi.
Bandırma Orman İşletme Müdürü Şükrü Açıcı`nın başkanlığında Milli Eğitim Müdürlüğü çok amaçlı salonunda düzenlenen toplantıya, Manyas Orman İşletme Şefi Eren Cesur’un ev sahipliğinde, Bandırma, Marmara, Erdek, Gönen, Susurluk, Karşıyaka, Aladağ ve Sarıköy Orman İşletme Şefleri ile Kadastro Mülkiyet ve Ağaçlandırma Toprak Şube Müdürleri katıldı.
Bandırma Orman İşletme Müdürü Şükrü Açıcı, değerlendirme toplantılarının her ay bir şeflikte yapıldığını belirterek, Manyas`ta yapılan toplantı da şefliklerin bölgesel çalışmalarının değerlendirilmesi ile 2015 yılı bütçe hazırlıklarının yapıldığını söyledi.
Açıcı, yaptığı açıklamada müdürlük bünyesindeki orman bölgelerinde bu yaz iki orman yangını yaşandığını, toplam 2.5 hektarlık alanın yandığını bunun dışında fazla bir zarar, ziyanın olmadığını belirtti.
Açıcı, Bandırma Orman İşletme Müdürlüğü ve çevre ilçe şefliklerinde 10 arazöz, dört arazi aracı ve seksen yangın personeli ile hizmet verdiklerini açıklarken, 2014 yılı için 400 hektar ağaçlandırma, ekim ve dikiminin yapıldığını, ekim, dikim çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

  • Salı 15.2 ° / 1.3 ° false
  • Çarşamba 12 ° / 3.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 8.5 ° / 0.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Halit Yukay'ın ölümüne ilişkin davada tanık olan Kıvanç Tatlıtuğ: Çok tecrübeli bir kaptandı

2

Marmara Adalar Belediyesi'ndan Ada Kart İçin Önemli Duyuru

3

Otomobil Alevlere Teslim Oldu

4

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE DOSTU YATIRIM HAMLESİ

5

KIVANÇ TATLITUĞ, YUKAY DAVASINDA TANIK OLARAK ERDEK’TE

6

ERDEK’İN ZİRVESİ BEYAZA BÜRÜNDÜ

7

İNSANSIZ DENİZ ARACI ERDEK’E GETİRİLDİ