Ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi
İlçemiz ortaokullarının 5´ci, 6´cı, 7´ci ve 8´inci sınıf öğrencilerin katıldığı futbol turnuvası final maçlarıyla sona erdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 03 Ocak 2019 - Perşembe 19:20
Güncelleme: 03 Ocak 2019 19:20
Ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi

İlçemiz ortaokullarının 5´ci, 6´cı, 7´ci ve 8´inci sınıf öğrencilerin katıldığı futbol turnuvası final maçlarıyla sona erdi.
BENGİ Projesi kapsamında, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Erdek İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen ortaokullar arası 5´ci, 6´cı, 7´ci ve 8´ci sınıflar arası futbol turnuvası final maçlarıyla sona erdi.
Final maçlarında 5´ci ve 6´cı sınıflarda: 1. Erdek Nerime Yüksel Ortaokulu, 2. Karşıyaka Mahallesi Ortaokulu, 3. Erdek 18 Eylül Ortaokulu oldu.
7´ci ve 8´ci sınıflarda: 1. Erdek Nerime Yüksel Ortaokulu, 2. Çakıl Mahallesi Recep Ahmet Mercan Ortaokulu, 3. Erdek Muzaffer Gürer Ortaokulu oldu.
Dereceye giren okulların ödülleri, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz ile Erdek İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Salman Koçu tarafından verilerek turnuva sona erdi.
Haber : Tuncay Ertan

  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
1

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

2

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

3

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

4

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

5

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

6

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

7

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor