Osmaniye'de depremin yaraları sarılıyor
Merkez üssü Kahramanmaraş olmakla birlikte 10 İli etkileyen depremlerin ardından Osmaniye'de görevlendirilen Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, bölgedeki çalışmaların koordinasyonunu aralıksız sürdürüyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 22 Şubat 2023 - Çarşamba 21:24
Güncelleme: 22 Şubat 2023 21:25
Osmaniye

Merkez üssü Kahramanmaraş olmakla birlikte 10 İli etkileyen depremlerin ardından Osmaniye'de görevlendirilen Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, bölgedeki çalışmaların koordinasyonunu aralıksız sürdürüyor. 
Vali Şıldak depremin ilk saatlerinde farklı kurum ve kuruluşlardan arama-kurtarma, sağlık, güvenlik, teknik, dini, psiko-sosyal destek gibi birçok alanda hizmet vermek üzere bölgeye intikal eden kamu görevlileri ve gönüllülerin çalışmalarını koordine ediyor. Osmaniye genelinde barınma ve beslenme hizmetlerini yürütmenin yanı sıra depremzedelerle gönül bağı kuran Vali Şıldak, bölgede yaptığı çalışmalar kapsamında çadır kentlerin kurulmasını ve yönetimini sağlıyor. 
Valilik, Büyükşehir Belediyesi, AFAD ve YİKOB personelinin araç gereç ve ekipmanlarıyla güçlü bir kadro halinde çalışmaları yürüttüğü Osmaniye’de Balıkesir’in sağladığı bu etkili destek vatandaşların takdirini topluyor. 
Vali Şıldak’ın yanında Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AFAD Balıkesir İl Müdürü Bayram Şahin ve YİKOB Şube Müdürü Emre Bulut’un da bizzat katıldığı çalışmalar organizasyon gücü ve hızıyla dikkat çekiyor.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 8.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.6 ° / 6.6 ° false
  • Cuma 11.2 ° / 3.3 ° Güneşli
1

ÜRÜN ALIM KAMPANYASI 14 ARALIK’TA SONA ERİYOR

2

İlkokul değil, sanki yaşam merkezi!

3

Bandırmaspor - Bodrum FK: 2-0

4

“Malta Parkı” görücüye çıktı!

5

Sualtı Tüfeğiyle Avcılık Belge ile Yapılacak

6

Erdek–Bandırma yolunda yağışlı havada kaza: 1 yaralı

7

Erdekspor, evinde yenildi