Bugün, 26 Haziran 2024 Çarşamba

Ozan Onur’dan açıklama “Banvitspor’dan sonra Bandırmaspor’u da kaybetmeyelim”

Ozan Onur’dan açıklama  “Banvitspor’dan sonra Bandırmaspor’u da kaybetmeyelim”

Bandırma Belediyesi eski başkan yardımcısı Ozan Onur, “Bandırmaspor Kulübü’nün son dönemlerde yaşadığı sıkıntılardan üzüntü duyuyorum” dedi.

Bandırma Belediyesi eski başkan yardımcısı Ozan Onur, “Bandırmaspor Kulübü’nün son dönemlerde yaşadığı sıkıntılardan üzüntü duyuyorum” dedi.

1965 yılında kurulan Bandırmaspor Kulübü’nün kentin arması ve önemli bir markası olduğuna dikkati çekerek, şunları aktardı:

“Kulübümüzün genel kurulu 5 Haziran’da yapılacak. Halen başkan ve yönetim kurulu adayları yok. Oysa 1. Lig’deki birçok kulüp, yeni yönetimlerine seçerek transfer çalışmalarını başlattı. Kulübün şu anda içinde bulunduğu durum iç açıcı değil. Bu kentte yaşayıp kazanan iş insanları, neden bu kulübe sahip çıkıp, destek olmazlar? Banvitspor’dan sonra Bandırmaspor’u da kaybetmekten korkuyorum. Bu aşamada Onur Göçmez’in, yine kulübe, yeni bir ekiple sahip çıkması gerekir. Tabii ki Belediye Başkanı Dursun Mirza da Bandırmaspor’a destek vermek zorunda. Bu desteklerin yanı sıra Bandırma Ticaret Odası ve Ticaret Borsası’nın da katkıları gerekir. Yani kolektif ve kurumsal bir yapıda, sorumluluk bilinci içinde hareket edilmelidir. Unutmayalım ki başka Bandırmaspor yok!”



  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli