Öztürk-Balıkçı 20 yıl sonra Bandırma’da buluştu
Sözcü gazetesinin Ankara temsilcisi ve yazarı Saygı Öztürk ile gazeteci-yazar Önder Balıkçı, 20 yıl aradan sonra Bandırma’da buluştular.
Bölge Haberleri
Yayın: 26 Eylül 2022 - Pazartesi 12:21
Güncelleme: 26 Eylül 2022 12:21
Öztürk-Balıkçı 20 yıl sonra Bandırma’da buluştu

Sözcü gazetesinin Ankara temsilcisi ve yazarı Saygı Öztürk ile gazeteci-yazar Önder Balıkçı, 20 yıl aradan sonra Bandırma’da buluştular.
YARIŞMADA BİRLİKTE ÖDÜL ALMIŞLARDI
Saygı Öztürk ile Önder Balıkçı, 2003 yılında, DÜNYA gazetesinin düzenlediği yarışmanın ödül töreninde bir araya gelmişlerdi. Bu yarışmada, o dönemler STAR gazetesinde yazan Saygı Öztürk, ülke düzeyinde “Yaygın Basın Ödülü”ne, o yıllarda, sahipliğini Nihat Özbek’in yaptığı Bandırma’nın GERÇEK gazetesinde çalışan Önder Balıkçı ise “Yerel Basın Ödülü”ne değer bulunmuşlardı. Ödül töreni ise seçkin bir konuk topluluğunun katılımıyla, İstanbul’da, “The Marmara Oteli”nde yapılmıştı.
“4. Bandırma Kitap Günleri” kapsamında, Bandırma’ya imza-söyleşi için gelen Saygı Öztürk ile Önder Balıkçı, 20 yıl sonra buluşmuş oldular.
Hübar Merkezi

 

  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı