Tarih: 30.05.2018 12:05

Panç´tan eleştiri

Facebook Twitter Linked-in

Dr. Selim Panç, Cumhuriyet Halk Partisi´nin (CHP) Balıkesir milletvekili aday listesini değerlendirirken, ?Ahmet Akın, sevdiğim bir siyasetçi ancak genel merkezin adayı, güney Marmara´nın değil? dedi.
CHP´nin Balıkesir listesinin hazırlanmasında başta Bandırma´daki yerel siyasetçiler olmak üzere Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı´nın etkili olduğuna dikkati çeken Panç, şu değerlendirmede bulundu:
?Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve CHP Bandırma İlçe Başkanı Atilla Atakay´ın tek hedefleri vardı: Mehmet Tüm´ü yeniden milletvekili yapmak. Sadece ve sadece bunun için ağırlıklarını koydular. Bunun olamayacağı anlaşıldığında bile ben dahil, Bandırma´dan seçilebilecek yerde bir aday çıkarmamak için çaba harcadılar ve başardılar. Balıkesir listesinde en azından 4 veya 5. sıralarda bir aday olamaz mıydı? Bandırma´daki bu yerel siyasetçilerin Mehmet Tüm´ü milletvekili yapmak için A planları vardı. Hiçbir zaman B planları olmadı. Dokuzuncu sıraya aday koymak ise Bandırma´dan aday çıkarmak anlamına gelmez. Kısacası böyle olmamalıydı.?
Panç, Bandırma´daki yerel yöneticilerin, kendisini gelecekte rakip olarak görmeleri nedeniyle adaylığını engelleyerek önünü kestiklerini öne sürerken,?Ancak ben partim için mücadelemi bundan sonra da sürdürmeye kararlıyım? diye konuştu.

Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —