Paşaliman Köyüne ebe ve hemşire alınacak
Erdek Sağlık Gurup Başkanlığına bağlı Paşalimanadası Köyündeki sağlık kuruluşunda görevlendirilmek için 1 vekil ebe ile 1 hemşire alınacağı bildirildi.
Erdek Haber
Yayın: 12 Aralık 2010 - Pazar 00:00
Güncelleme: 12 Aralık 2010 00:00
Paşaliman Köyüne ebe ve hemşire alınacak
Erdek Sağlık Gurup Başkanlığı`na bağlı Paşalimanadası Köyü`ndeki sağlık kuruluşunda görevlendirilmek için 1 vekil ebe ile 1 hemşire alınacağı bildirildi.
Erdek Toplum Sağlığı Derneği Başkanlığı`ndan yapılan açıklamayla, ebe ve hemşire kadrosu boşalan Erdek Sağlık Gurup Başkanlığı`na bağlı, Paşalimanadası`daki Sağlık kuruluşunda görevlen-dirilmek üzere, 1 ebe ile 1 hemşirenin alınacağı belirtildi. Açıklamada, vekil ebe ve hemşire alımı için müracaatların 13 Aralık 2010 Pazartesi gününe kadar Erdek Sağlık Gurup Başkanlığı`na yapılması gerektiği ifade edildi.
Paşalimanadası`ndaki sağlık evinde görev yapacak ebe ve hemşire, adada bulunan Paşalimanı, Harmanlı, Tuzla, Pozrazlı ve Balıklı köylerinde yaşayan halka sağlık hizmet verecek.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 18.1 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
1

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

2

Burası, Bandırma’nın Paşakent Mahallesi. Nüfusu 11 bini aştı ve her geçen gün artıyor.

3

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

4

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

5

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

6

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

7

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”