Paşalimanı’na yeni fırın için düğmeye basıldı
Paşalimanı’na yeni fırın için düğmeye basıldı
Erdek Haber
Yayın: 12 Mayıs 2025 - Pazartesi 18:27
Güncelleme: 12 Mayıs 2025 18:27
Paşalimanı’na yeni fırın için düğmeye basıldı

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Koordinatörü Murat Karakoyun ile birlikte adayı ziyaret ederek, yaşanan ekmek sorununa çözüm bulmak için önemli adımlar attı. Yeni fırın yeri belirlenerek ada halkının hizmetine sunulmak üzere çalışmalar başlatıldı.

Fen İşleri ve İmar Müdürlüğü ekipleriyle yapılan detaylı incelemelerde, adanın ihtiyaçları göz önünde bulundurularak en uygun fırın konumu belirlendi. Belediye Başkanı Burhan Karışık, bu projenin ada halkı ve misafirleri için büyük bir kolaylık sağlayacağını ifade etti. Başlangıç sürecinin Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın destekleriyle hız kazanacağı belirtildi.

Yeni fırın, ada sakinlerinin ve ziyaretçilerin günlük ekmek ihtiyaçlarını karşılamak için modern hizmet sunmayı hedefliyor. İnşaat tamamlandığında, ada halkı daha hızlı ve kolay ekmek temin edebilecek.. Yeni fırının kısa sürede faaliyete geçmesi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Haber Merkezi

  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

2

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

4

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

5

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

6

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

7

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti