Pazara mandalina yağdı
Bandırma pazarında 1 bardak çay fiyatına satılan mandalinalara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Erdek Haber
Yayın: 28 Kasım 2019 - Perşembe 17:43
Güncelleme: 28 Kasım 2019 17:43
Pazara mandalina yağdı

Bandırma pazarında 1 bardak çay fiyatına satılan mandalinalara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Balıkesir´de zeytin, zeytinyağı üretiminin yanı sıra mandalina üretimiyle de dikkat çeken Havran´dan Bandırma pazarına gelen mandalinalar 1 bardak çay fiyatına satıldı.
Bandırma Pazar yerlerinde 1 bardak çay 1 lira 50 kuruş ile 2 lira 50 kuruş arasında satılırken, cumartesi ve pazartesi kurulan pazar yerlerinde 1 kilogram Havran mandalinası da 2 liradan satılıyor.
İnce kabuklu ve tadıyla piyasada tutulan Havran mandalinası 2 lira olunca ucuzluktan istifade etmek isteyenler mandalina tezgahları önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Tıp dünyası bilindiği gibi; İçeriğinde bulunan magnezyum, karbonhidrat, protein, potasyum, kalsiyum, demir , A ve D6 vitaminleri yanında bol bulunan (26.7 mg.) C vitamini sayesinde vücudu direncini arttırdığı ve özellikle soğuk algınlığına karşı koruma özelliği olan kış aylarının vazgeçilmez meyvesi olan mandalinanın tercih edilmesini tavsiye ediyor.
Haber : Erdem Özcan

Anahtar Kelimeler: Pazara mandalina yağdı
  • Cuma 11.2 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 12.5 ° / 5.9 ° false
  • Pazar 11.7 ° / 4.2 ° Güneşli
1

Bandırma’da 3 bin kazılı yer var

2

Büyükşehirden susam üreticilerine destek

3

Engelleri Dayanışmayla Aşıyorlar: ENDE Atölyesi Açıldı

4

Marmara OSB’de basın toplantısı

5

Balıkesir’den Türkiye’ye örnek proje

6

Erdek’te Akaryakıt İstasyonu Yıkıldı

7

Marmara ve Avşa’da BASKİ yatırımları ele alındı