Pazarcıların görüşü
Erdek pazarı genelde normal fiyatlarda ve ucuz
Erdek Haber
Yayın: 27 Aralık 2016 - Salı 03:32
Güncelleme: 27 Aralık 2016 03:32
Pazarcıların görüşü

Erdek´teki pazar yerlerinde satılan birçok ürünün, genelde normal fiyatlarda, bazılarının ise ucuz olduğu öne sürüldü.
Yıllardır Bandırma, Erdek ve yöresinde pazarcılık yapan, Bandırma Sebzeciler ve Meyveciler Esnaf Odası´nın eski başkanı Halil Karadağlı ve birlikte çalıştığı kardeşi Yurdanur Karadağlı, şunları söylediler:
?İçinde bulunduğumuz kış aylarında, pazarlarımızda satılan ürünlerin tamamı serada yetişiyor. Portakal, mandalina, elma ve muz gibi narenciye ürünlerinin fiyatlarının normal olduğunu söyleyebilirim. Portakal, mandalina ve elmayı 1,5 liradan satıyoruz. Muzun kilosunun ise 4 liradan satıyoruz. Biber ve salatalık fiyatı, biraz yüksek gibi görünse de, İstanbul´a göre yine de düşük. İstanbul´da biberin kilosu 8-10 liradan, bizde ise 5 liradan satılıyor. Kış domatesinin kilosunu da, 1,5-2 liradan satıyoruz ki, mevsime göre çok normal.?
Karadağlı kardeşler, artık vatandaşın, bütçesini çok iyi düşünerek, ürünleri ihtiyacı kadar aldığını sözlerine eklediler.
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Pazarcıların görüşü
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.4 ° / 15.9 ° Güneşli
1

CHP heyetinden Erdek’e çıkartma

2

Milletvekili Turhan Çömez Erdek'te konuştu: “Yazık bu ülkeye!”

3

Erdek’te tarım sayımı çağrısı

4

Erdek Öğretmenevi Yönetiminden İl Millî Eğitim Müdürü’ne Ziyaret

5

Ocaklar’ın altyapıda yaz çilesi bitiyor

6

Atatürk Mahallesi'nde baraka yangını

7

Erdek’te zeytinlik ve otluk alanda çıkan yangın söndürüldü