Petrol-İş turnuvası başladı
Eski futbolcular ?gösteri maçı? yaptı
Spor Haber
Yayın: 17 Nisan 2018 - Salı 12:03
Güncelleme: 17 Nisan 2018 12:03
Petrol-İş turnuvası başladı

Petrol-İş Bandırma Şubesi´nin geleneksel duruma getirdiği ?Hüseyin Buğdaycı-Mustafa Demirbaş Halı Saha Futbol Turnuvası? başladı.
Livatya Duru Halı Saha Tesisleri´nde başlayan turnuvanın açılış törenine Eti Maden İşletmeleri Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürü Münir Yahşi, Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan, MHP Bandırma İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal, Eğitim-İş Bandırma Temsilciliği Başkanı Kadir Taylan da katıldı.
Açılış töreninde konuşan Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan, ?Biz, yalnız sendikal mücadele vermekle yetinmeyerek sosyal sorumluluk projelerine de öncülük yapıyoruz. Neden Hüseyin Buğdaycı-Mustafa Demirbaş adına turnuva diyorsanız, onu da şöyle açıklamak isterim. Bu isimler semboliktir. Kaybettiğimiz diğer tüm çalışanlarımızı rahmetle anıyorum. Spor, barış, kardeşlik, dayanışma ve mücadele demektir? dedi.
Turnuvanın açılışında Etispor´un eski futbolcularından oluşan gösteri maçı oynandı.
Ardından turnuvanın ilk maçı oynandı.
Eti Maden Bor ve Asit Fabrikaları´ndaki birimler arasında düzenlenen turnuva 17 takımın katılımıyla, üç grupta oynanacak turnuva, 14 Mayıs 2018 günü yapılacak final maçlarıyla sona erecek.
Turnuvada hakemlikleri Şenay Aydın ve İlhan Pıravadılı yapıyor.
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Petrol turnuvası başladı
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

2

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

4

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

5

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

6

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

7

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti