Polat, 37 ayı değerlendirdi
Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, görevde bulundukları 37 aylık süreyle ilgili basın toplantısı düzenledi.
Bölge Haberleri
Yayın: 10 Ağustos 2024 - Cumartesi 13:36
Güncelleme: 10 Ağustos 2024 13:36
Polat, 37 ayı değerlendirdi

Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, görevde bulundukları 37 aylık süreyle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Bu süreç içinde Yürütme Kurulu ile ekip çalışması gerçekleştirdiklerini vurgulayan Polat, kendilerine destek veren önceki Belediye Başkanı Tolga Tosun ile Bandırmalılara teşekkür etti.

Görev süreleri içinde 4 kitabın yazılmasını da sağladıklarını belirten Polat, “Bandırma halkı ile Bandırma için iç içe üretim gerçekleştirdik. Kent Konseyleri, belediyelerle uyumlu çalışma yapması gereken kurumlardır. Biz de bu doğrultuda çok çeşitli alanlarda üretim ve çalışmalar gerçekleştirdik” dedi.

Kent Konseyi’nin 19 Ağustos 2024 Pazartesi günü yapacağı genel kurulda 231 üyenin oy kullanma hakkı bulunduğuna işaret eden Polat, başkan adayı olan Özel Aydın ve Dr. Murat Ergöz’e başarılar diledi.

SERPİL BALIKÇI

Anahtar Kelimeler: Polat değerlendirdi
  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

2

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

3

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

4

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

5

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

6

Başkan Akın 2025 yılı çalışmalarını değerlendirdi

7

Manyas Kadın Yaşam Merkezi hizmete açıldı