Polis alkol satışı yapılan işyerlerini denetledi
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, emniyet ve asayiş ile kamu güvenliğinin sağlanması...
Bölge Haberleri
Yayın: 30 Ağustos 2019 - Cuma 18:28
Güncelleme: 30 Ağustos 2019 18:28
Polis alkol satışı yapılan işyerlerini denetledi

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, emniyet ve asayiş ile kamu güvenliğinin sağlanması, kişi hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, alkol kaçakçılığına engel olunması, genel sağlık ve genel ahlakın korunması amacıyla denetim gerçekleştirdi.
Balıkesir il genelinde 28-29 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılan alkol ve tütün denetimlerinde, 2 işyeri yetkisiz alkol satışı yaptığı ve 1 şahsın varil içerisinde seyyar olarak alkol satışı yaptığı tespit edilerek haklarında işlem uygulandı.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü´nden yapılan açıklamada; Toplumumuzun huzur, güven ve sağlığını tehdit eden suç ve suçlularla etkin mücadelenin kesintisiz olarak devam edeceği bildirildi.
Haber Merkezi

  • Pazar 11.7 ° / 4.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 10 ° / 3.6 ° false
  • Salı 11.1 ° / 3.6 ° Güneşli
1

Büyükşehirden öğrencileri sevindiren ulaşım hizmeti

2

BANÜ’de medya zirvesi

3

PLAKALI ÇÖPLÜK 10 JA 827 !

4

Ahmet Mekin hastanede

5

“Kırmızı fularlı kedi”nin gizemi!

6

AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan Erdek’te Ziyaretler

7

Erdek’te yılbaşı pazarı açılıyor