Polis ceza için değil yelek hediye etmek için durdurdu
Burhaniye ilçesinde denetimlerini aralıksız olarak sürdüren İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, bu defa motosikletleri ceza için değil, yelek hediye etmek için durdurdu.
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Aralık 2022 - Salı 13:24
Güncelleme: 06 Aralık 2022 22:08
Polis ceza için değil yelek hediye etmek için durdurdu

Burhaniye ilçesinde denetimlerini aralıksız olarak sürdüren İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, bu defa motosikletleri ceza için değil, yelek hediye etmek için durdurdu. 
Cumhuriyet Meydanı'nda İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal ile Trafik Büro Amiri Özgül Reçel'in öncülüğündeki ekipler, motosiklet sürücülerine sürpriz yaptı. Motosiklet sürücülerini durduran ekipler onlara uyarılarda bulunurken, fosforlu ve yansıtıcılı yelek hediye etti. 
Emniyet Müdürü Kartal ve Trafik Büro Amiri Reçel'in verdiği yelekleri giyen gençler, kurallara uyacaklarını belirterek, ekiplere teşekkür ettiler. 
Motosiklet kullanıcılarına fosforlu yelek dağıtımı yaptıklarını anlatan İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal “16 Ağustos'tan itibaren motor kullanıcılarının
akşam saatlerinde fosforlu yelek kullanımı zorunlu hale geldi. Bu konuda ilgilendirme çalışmalarına devam ediyoruz. Bugün de arkadaşlarımızla birlikte yelek dağıtıyoruz. Tüm sürücülerimizi ve özellikle motosiklet sürücülerini bilgilendirmeye devam edeceğiz. Denetimlerimiz devam edecek” dedi. 
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Polis değil yelek hediye etmek durdurdu
  • Salı 5.1 ° / -4.4 ° false
  • Çarşamba 8.5 ° / 1.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 6.6 ° / -4.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Özden ve Arıker’e yeni görevler

2

Mübadil torunları Yukarı Yapıcı’da

3

Çelikspor, son maçını kaybetti

4

Çelikspor’da görkemli sezon kapanış yemeği

5

Bandırma’da 2025 Yılında Uyuşturucuya Geçit Yok: 97 Tutuklama

6

CHP Erdek İlçe Kadın Kolları’ndan Dayanışma Buluşması

7

Bandırmaspor-Pendikspor: 4-1