Tarih: 30.08.2012 00:00

Polis Memuru Kaza Sonucu Hayatını Kaybetti

Facebook Twitter Linked-in

Edremit ilçesinde şehirlerarası bir otobüs firmasına ait yolcu otobüsü motosikletle çarpıştı. Kazada, kaymakamın koruması olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.
Kaza, Balıkesir`in Edremit ilçesi Zeytin Anıtı Kavşağı`nda meydana geldi. Kaymakamın koruması Nami Arslan (41)`ın kullandığı 17 TE 895 plakalı motosiklet ile Ferit Acar yönetimindeki 34 BK 4603 plakalı otobüs çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen motosiklet sürücüsü polis memuru Nami Arslan`a, 112 Acil Sağlık görevlileri uzun süre kalp masajı yaptı. Daha sonra Edremit Devlet Hastanesi`ne götürülen Arslan`ın yolda hayatını kaybettiği öğrenildi. Sürücü Acar ise polis tarafından gözaltına alındı.
Otobüste bulunan yolcular ise olayın şokunu üzerlerinden atamazken, "Birden bir ses duyduk. Nasıl oldu anlamadık. Ama bizim araç biraz süratli idi. Fazla bir şey hatırlamıyoruz." dediler.
Kazada, otobüsün altında kalan motosiklet paramparça olurken, evine giderken hayatını kaybeden polis memuru Arslan`ın, motosiklet kullanırken kask taktığı ve kavşaktan geçerken yeşil ışıkta geçtiği belirtildi. Kazada sağa sola savrulan polis memurundan kalan eşyaları meslektaşları yerden topladı. Yaklaşık 20 yıllık polis memuru olan Nami Arslan, evli ve 1 çocuk babasıydı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —