,
Bugün, 17 Temmuz 2025 Perşembe

Polisten tescilsiz motosiklet sürücülerine yönelik denetim

Polisten tescilsiz motosiklet sürücülerine yönelik denetim

Erdek'te Motosiklet Denetimleri Yoğunlaştı: Tescilsiz Araçlara El Konuluyor

Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü, yaklaşan turizm hareketliliği öncesinde şehir merkezindeki tescilsiz motosikletlere yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Plakasız, tescilsiz, şase ve motor numaraları kazınmış motosikletler, hem çevreye verdikleri zarar hem de güvenlik riskleri nedeniyle toplanıyor.

Son günlerde gerçekleştirilen denetimlerde, gürültü kirliliği ve potansiyel güvenlik tehlikeleri oluşturan çok sayıda tescilsiz motosiklet bağlanarak, yediemin otoparkına çekildi ve sürücülerine gerekli cezai işlem uygulandı.

Yetkililer, bu sıkı kontrollerin ilerleyen günlerde devam edeceğini belirterek, yaz sezonunda daha güvenli bir ortam oluşturmayı hedefliyor.

Vatandaşlar, polis ekiplerinin bu uygulamasını desteklerken, trafikte huzur ve güvenin önemine vurgu yaptılar. 

Haber: Tuncay Ertan



  • Perşembe 38.7 ° / 18.1 ° Güneşli
  • Cuma 35.8 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 36.2 ° / 16.3 ° Güneşli