PTT 178 yaşında
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, PTT´nin 178. kuruluş yıldönümü nedeniyle Balıkesir PTT Başmüdürü Derviş Gökdoğan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Bölge Haberleri
Yayın: 24 Ekim 2018 - Çarşamba 19:59
Güncelleme: 24 Ekim 2018 19:59
PTT 178 yaşında


PTT´nin millî mücadele döneminden günümüze önemli gelişmeler gösterdiğini ifade eden Vali Yazıcı, PTT çalışanlarına yaptıkları başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.
Bundan sonra da PTT´nin en iyi şekilde çalışmalarına devam edeceğine inandığını söyleyen Vali Yazıcı, "PTT teşkilatı ülkemizin en köklü kurumlarından birisidir. PTT teşkilatı değişen ve gelişen şartlara göre kendisini sürekli yenileyen bir kurumdur. Son yıllarda birçok alanda PTT tarafından vatandaşımıza sunulan hizmetlerin kalitesinin gelişerek arttığını görmekteyiz. Bankacılık faaliyetlerinden, kargo gibi daha birçok konuya kadar PTT´miz her türlü hizmetleri yapmaktadır. Bu hizmetleri ilimizde yürüten başta Başmüdürümüz olmak üzere PTT personelimize teşekkürlerimi sunuyorum. PTT´nin 178. kuruluş yıldönümünü kutluyorum." dedi.
Ziyarette konuşan PTT Başmüdürü Derviş Gökdoğan ise, PTT´nin çalışmaları hakkında Vali Ersin Yazıcı´ya bilgi vererek, kuruluş yılı kutlamaları kapsamında düzenlenecek etkinlikleri aktarıp, PTT ailesinin her ferdinin, geçmişte olduğu gibi gelecek yıllarda da aynı şevk ve heyecanla görevini yerine getirme gayreti içinde olacağını, yaşanan gelişim ve değişimin her zaman daha ileriye taşınacağını dile getirdi.
Haber Berkezi

Anahtar Kelimeler: yaşında
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

2

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

3

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

4

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

5

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

6

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

7

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu