Ramazan Şenliği´nde gece güreşleri yapılacak
Burhaniye´de Ramazan Şenlikleri kapsamında bu yıl 3´üncüsü düzenlenecek Geleneksel Sübeylidere Yağlı Pehlivan Güreşleri´nin tarihi belli oldu.
Spor Haber
Yayın: 25 Mayıs 2018 - Cuma 21:56
Güncelleme: 25 Mayıs 2018 21:56
Ramazan Şenliği´nde gece güreşleri yapılacak


Güreşler, 2 Haziran Cumartesi gecesi Teravih namazından sonra gerçekleşecek.
Burhaniye´ye bağlı Sübeylidere kırsal mahallesinde iki senedir Teravih namazından sahura kadar düzenlenen ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören gece güreşlerinin 3´üncüsü, 2 Haziran Cumartesi günü yapılacak.
Gerçekleşecek organizasyon için hazırlıklar tamamlanırken, kırkpınar davulcularının yer alacağı etkinliğe, bütün boylarda yaklaşık 100 güreşçinin katılması bekleniyor.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, geçen yılki gece güreşlerini izlerken verdiği yeşil alan sözünü tutarken, vatandaşlar tarafından talep edilen güreş sahasının yapım çalışmaları tamamlandı.
Belediyeye ait 350 metrekarelik alana, yağlı güreş müsabakaları için mahalle halkı tarafından talep edilen yeşil saha yapıldı. Bugüne kadar kum üzerinde yapılan Sübeylidere Yağlı Pehlivan Güreşleri, bu yıl yeşil güreş sahasında yapılacak.
Aynı akşam köy meydanında iftar yemeği verileceğini söyleyen Başkan Uysal, 2 Haziran akşamı tüm güreş severleri Sübeylidere´ye davet etti. Haber Merkezi

  • Salı 21.1 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.5 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 17.3 ° / 11.5 ° false
1

Kaymakam Hasan Göç, çocuklarla birlikte çevre temizliği yaptı

2

Denizcilik Fakültesi’nde bröve töreni

3

Kasım Ayı Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı

4

Bir Vizyonun Öncüsü: Çetin Günay ve Kalitenin Adresi

5

Heka Store: Aydınlatmanın Zarif Dokusu ve Ahşabın Sıcaklığı

6

Güzelliğin Yeni Dili: TAKMA TAKMA ile Kendinizi Özgürce İfade Edin

7

Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını açıkladı