Rastgele ateş eden şahıs bir kişiyi yaraladı
Marmara İlçesinde pompalı tüfekle rastgele ateş ederek 1 kişiyi yaraladıktan sonra kaçan Emrullah Ö. (26), yiyecek almak için bakkala gidince, kendisini görenlerin ihbarıyla yakalandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 05 Eylül 2017 - Salı 18:50
Güncelleme: 05 Eylül 2017 18:50
Rastgele ateş eden şahıs bir kişiyi yaraladı

Marmara İlçesinde pompalı tüfekle rastgele ateş ederek 1 kişiyi yaraladıktan sonra kaçan Emrullah Ö. (26), yiyecek almak için bakkala gidince, kendisini görenlerin ihbarıyla yakalandı.
Marmara İlçesinde bahçelerde işçi olarak çalışan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Emrullah Ö. geçen perşembe günü evindeki pompalı tüfeği alıp ilçe merkezinde yürürken rastgele ateş etmeye başladı. 81 yaşındaki dondurmacı Ali Organ´ın kolundan yaralanmasına neden olan Özkırlangıç, ardından kaçtı.
Polis ve jandarmanın her yerde aradığı Özkırlangıç yiyecek almak üzere dün akşam ilçe merkezinde bir bakkala geldi. Çıkışta kendisini tanıyanların ihbarı üzerine Özkırlangıç saklandığı mezarlıkta yakalandı. Gözaltına alınan ve evli olduğu öğrenilen Emrullah Özkırlangıç, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber : İsmail Baki

  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

2

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

3

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

4

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

5

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

6

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

7

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı