Recai Çevikten ilk kitap
Bandırma ve Erdek yerel medyasında 1973 yılından beri yayınlanan köşe yazıları büyük ilgi gören Recai Çevikin, İstakozun Günlüğü ismini taşıyan ilk kitabı yayınlandı.
Erdek Haber
Yayın: 22 Ağustos 2013 - Perşembe 00:00
Güncelleme: 22 Ağustos 2013 00:00
Recai Çevikten ilk kitap
Bandırma ve Erdek yerel medyasında 1973 yılından beri yayınlanan köşe yazıları büyük ilgi gören Recai Çevik`in, "İstakozun Günlüğü" ismini taşıyan ilk kitabı yayınlandı.Gazetelerde yer alan köşe yazılarının bir bölümünü, babaları Recai Çevik`ten habersiz olarak alıp, bir kitaba dönüştüren kızları Ayşegül ve Aygül, babalarına büyük bir sürpriz yaptılar.  Çevik, İzmir`deki bir matbaada basılan kitabını imzalayarak dost ve yakınlarına armağan ediyor.
1947 yılında, Erdek`te doğan Recai Çevik, ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladıktan sonra Gazi Eğitim Fakültesi, Fransızca Öğretmenliği bölümünü bitirdi. Artvin, Yozgat, Bilecik ve Bandırma`da Fransızca Öğretmenliği yapan Çevik, yıllardır Bandırma ve Erdek medyasında kaleme aldığı köşe yazılarıyla dikkati çekiyor.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

2

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

3

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

4

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

5

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

6

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

7

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı