Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Recep Eren CHP rozetini taktı

Recep Eren CHP rozetini taktı

S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi eski Yönetim Kurulu Başkanı Recep Eren, CHP saflarına geçti.

S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi eski Yönetim Kurulu Başkanı Recep Eren, CHP saflarına geçti.
Erdek`te turizm ve zeytinyağı sektöründe işletmeleri bulunan Recep Eren CHP Erdek İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen törende CHP`ye üye oldu.
CHP Erdek İlçe Başkanlığı`nda düzenlenen katılım törenine CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, CHP Erdek Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sarı, CHP Erdek Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı.  
Katılım töreninde konuşan CHP Erdek Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sarı, CHP`ye katılarak kendilerine destek olan Recep Eren`e teşekkür etti.
Eski kırgınlıkların artık geride kaldığını belirten Sarı, artık günün birlik ve beraberlik günü olduğunu açıkladı. 
Sarı, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Herkes biliyor ki, bizim CHP Genel Başkanımızın da dediği gibi gün birlik ve beraberlik günü. CHP kapıları herkese sonuna kadar açıktır. Biz kimseyi ötekileştirmeden bu seçimlerde herkesi kucaklayacağız. Recep Eren abimiz ile eskiden aramızda yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan kırgınlıklar küslükler oluştu. Ancak o günleri geride bıraktık. Artık beraber bir gaye için savaşacağız. Bundan dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum, kutluyorum" Dedi.
Cumhuriyet Halk Partisine üye olmaktan mutluluk ve gurur duyduğunu açıklayan Recep Eren "Böyle bir grup ile beraber yola çıktığım için çok mutluyum. Beni aralarına kabul ettikleri için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sayın belediye başkan adayımızın da dediği gibi, eski günler artık geride kaldı. Benim gördüğüm kadarıyla eski Hüseyin Sarı yok artık. Çok değişim gördüğümü söyleyebilirim" dedi.
Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı